Čas vyraziť na Burnhouse Lane

Čas vyraziť na Burnhouse Lane
10:58, 30.06.2023

Vrhnite sa do desivého dobrodružstva od majstrov hororu, ktoré vás zavedie na temné miesta a donúti vás usmievať sa, plakať a pochybovať o živote. Dokončite beznádejné úlohy a získajte späť svoj život. Riešte hádanky, získavajte priateľov (a nepriateľov), utekajte, skrývajte sa a presekajte sa nebezpečenstvom.

Burnhouse Lane rozpráva príbeh Angie Weather, agentúrnej sestry s jednou nohou v hrobe, ktorá sa pokúša splniť päť nemožných úloh, aby získala svoj život späť. Je to príbeh o smrti, priateľstve a večnej nádeji, že bez ohľadu na to, aké zlé veci sa dejú, vždy existuje dôvod pokračovať.

Od spoločnosti Harvester Games, tvorcov hier The Cat Lady (2012), Downfall (2016) a Lorelai (2019), prichádza úplne nový hororový zážitok, ktorý vás nielen zavedie na skutočne temné miesta, ale zároveň vás donúti usmievať sa, plakať a spochybňovať život a všetky veci, ktoré považujeme za samozrejmé.

Burnhouse Lane mieša prvky klasických adventúr, príbehu typu "vyber si sám" (séria The Walking Dead od Telltale) s ľahkými survival hororovými značkami inšpirovanými sériami Silent Hill a Resident Evil, kde je munície málo, nepriatelia tvrdo dorážajú a každý výstrel sa počíta.


DALŠÍ

CGwillWin