Viac než 10 rokov vývoja sa končí, Harold Halibut príde už čoskoro

Viac než 10 rokov vývoja sa končí, Harold Halibut príde už čoskoro
09:30, 01.12.2023

Včera, v rámci výstavy PC Gaming Show sa udialo niečo, o čom som ja osobne už pomaly strácal ilúzie. Vývojárske štúdio Slow Bros. z Nemecka, totižto predstavilo nový trailer na svoju pútavú a dlho pripravovanú adventúru Harold Halibut, ktorá vyjde začiatkom roka 2024 na PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC. Hra bude uvedená aj v službe Xbox Game Pass.

Harold Halibut je point-and-click adventúra, ktorá začala svoju cestu s tímom, ktorý pred viac ako 10 rokmi staval reálne kulisy a bábky. Hoci spoločnosť Slow Bros. ešte nie je pripravená podeliť sa o presný dátum vydania, koniec cesty vývoja hry Harold Halibut je na dohľad. Nový trailer ukazuje túto tvrdú prácu.

Pri tvorbe každého fyzického objektu, ktorý je v hre Harold Halibut prítomný a ktorý sa dá podrobiť interakcii, sa venovala veľká pozornosť a remeselná zručnosť. Začiatkom tohto roka Múzeum dizajnu v Zürichu privítalo spoločnosť Slow Bros., aby v rámci výstavy Game Design Today v múzeu vystavilo zložito prepracované herné bábky a kulisy. Návštevníci odchádzali ohromení tým, že sú to všetko predmety, s ktorými sa dá vo videohre interagovať.

Hráči sa už čoskoro budú môcť pripojiť k Haroldovi v jeho každodennom živote na vesmírnej lodi vo veľkosti mesta, ktorá uviazla v cudzom oceáne, kde spoznáva svojich spoluobyvateľov a snaží sa zistiť, či je domov na Zemi, tu na Fedore, alebo ešte stále čaká vo hviezdach.

Harold Halibut je ručne vytvorená príbehová hra o priateľstve a živote na vesmírnej lodi veľkosti mesta ponorenej v cudzom oceáne. Pridajte sa k Haroldovi pri skúmaní živého retro sveta budúcnosti plného jedinečných (plne nahovorených) obyvateľov, zatiaľ čo sa snaží čo najlepšie udržať vesmírnu loď v chode a nájsť skutočný význam pojmu "domov".

  • Jedinečný stop-motion pohľad prostredníctvom 3D naskenovaných fyzických modelov. Áno, všetko, čo v hre vidíte, je vytvorené v skutočnom svete pomocou klasických techník sochárstva a modelárstva
  • Plnohodnotné hlasové herectvo: Všetci podivuhodní obyvatelia Fedory ožívajú vďaka plnohodnotnému anglickému hlasu, ktorý povyšuje príbeh hry na filmové rozmery.
  • Rozsiahly súbor postáv: Spoznajte množstvo jedinečných postáv a spoznajte ich osobnosti, zvláštnosti a príbehy prostredníctvom zmysluplných rozhovorov.
  • Strhujúci filmový príbeh: Vydajte sa na cestu strhujúcim príbehom, ktorý podčiarkuje starostlivo naaranžovaný scenár, v ktorom sa mieša dráma, humor a napätie.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin