První herní ukázka z Kingdom Come: Deliverance II a ohlášení edic

První herní ukázka z Kingdom Come: Deliverance II a ohlášení edic
07:50, 21.08.2024

Společnosti Warhorse Studios a PLAION v rámci Gamescom Opening Night Live odhalily nový trailer na Kingdom Come: Deliverance II, který přináší první pohled na hratelnost.

Hráči si navíc již nyní mohou připravit své groše a hru si předobjednat u svého oblíbeného prodejce. Ti, kteří tak učiní, obdrží bonusový digitální obsah: bonusový úkol The Lion’s Crest. Jedná se o globální předobjednávkový bonus pro fyzickou i digitální verzi hry, který hráče odmění legendární sadou brnění a zbraní slavného rytíře Bruncvíka.

Z davu vystoupíte díky dřevcové zbrani pro boj na dálku, dýce pro boj zblízka, kompletní sadě plátové zbroje pro vás a kompletní čabrace (ochranná a ozdobná látková pokrývka) pro vašeho vznešeného oře. Součástí je také znak Čech s bohatým vínovým a zlatým zdobením. Kdo říká, že na bojišti nemůžete vypadat elegantně? A jak už to u Warhorse Studios bývá, je s ním spojena i úkolová linie.

Kingdom Come: Deliverance II vychází 11. února 2025 pro PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC. Hráči si mohou vybrat jednu z následujících edic:

  • Kingdom Come: Deliverance II Day One Edition. Jedná se o plnou hru. Předobjednejte si ji nyní a získejte bonusové předměty DLC Lion's Crest.
  • Kingdom Come: Deliverance II Gold Edition. Korunovační klenot, na který může být hrdý každý šlechtic: najdete v něm všechno, co si můžete přát, ať už jste milovníkem Kingdom Come: Deliverance, nebo se s touto herní sérií setkáváte poprvé. Edice Gold Edition hry Kingdom Come: Deliverance II obsahuje standardní edici, Expansion Pass a Gallant Huntsman's Kit. Předobjednejte si hru nyní a získáte navíc také bonusový quest The Lion's Crest.
  • Kingdom Come: Deliverance II Expansion Pass. Obsahuje tři připravovaná rozšíření a také bonusový odemykatelný obsah: Shields of Seasons Passing, který bude k dispozici v den vydání.
  • Gallant Huntsman's Kit. Ať už nosíte loveckou čepici svatého Huberta, střílíte na svou kořist z Artemidiny kuše nebo vypadáte švihácky v Nimrodově slavném loveckém plášti, tento kompletní lovecký oděv je „must have“ pro ambiciózního lovce.
  • Kingdom Come: Deliverance II Collector's Edition. To nejlepší z Kingdom Come: Deliverance II. Získáte veškerý obsah edice Gold Edition – standardní edici, Expansion Pass, Gallant Huntsman's Kit a bonusový quest The Lion's Crest. Navíc získáte fantastickou sošku Jindřicha a jeho věrného oře Šedivky, exkluzivní látkovou mapu Alleys of Kuttenberg, sadu smaltovaných odznáčků Coats of Valor, ikonický Letter of Hope, který byl svěřen Janu Ptáčkovi, a sadu sběratelských karet King's Rebels.
  • Kingdom Come: Deliverance II je ryzí pokračování svého předchůdce, ale bylo vyvinuto a napsáno způsobem, který je dokonale vhodný pro nováčky i dlouhodobé fanoušky. Kingdom Come: Deliverance II se vrací do napínavého světa středních Čech v 15. století v okamžiku, kdy skončil první díl. Hráči se tak ocitnou v kůži Jindřicha, neochvějného syna kováře, jenž se zaplete do bouřlivého příběhu o pomstě, zradě a objevování sebe sama.

    V tomto strhujícím pokračování se budou hráči pohybovat po pečlivě vytvořené středověké krajině od skromné venkovské kovárny po velkolepé královské dvory, a přitom se budou muset orientovat ve zrádných vodách království rozervaného na kusy občanskou válkou.

    Vydejte se spolu s Jindřichem na výpravu za vykoupením a pomstou do Čech v roce 1403 a pamatujte: „Audentes fortuna iuvat!“


    DALŠÍ
    
    CGwillWin