V novom samostatnom zombie dobrodružstve sa vracia legendárny hrdina Kyle Crane

V novom samostatnom zombie dobrodružstve sa vracia legendárny hrdina Kyle Crane
07:58, 21.08.2024

Dying Light: The Beast je napínavé samostatné zombie dobrodružstvo, ktoré sa odohráva v úzko prepojenom vidieckom regióne. Hrajte za Kyla Cranea, legendárneho hrdinu, ktorý sa po rokoch brutálnych experimentov dostáva na slobodu. Teraz si musí uvedomiť, že v stávke je viac než len pomsta.

Počas Opening Night Live na veľtrhu Gamescom spoločnosť Techland oznámila hru Dying Light: The Beast. Ide o napínavé 18 hodinové samostatné zombie dobrodružstvo odohrávajúce sa v postapokalyptickom lese Castor, kedysi obľúbenej turistickej destinácii. Po 13 rokoch trvania experimentov utečiete a prenasledujete svojich únoscov, aby ste sa im pomstili, len aby ste zistili, že v stávke je oveľa viac. Hoci región už nie je taký osídlený ako kedysi, stále tu žijú ľudia a frakcie, ako aj množstvo hrôz. Niektorí vás požiadajú o pomoc, iní vás budú chcieť zabiť. A to nehovoríme o záhadnom tvorovi, ktorý si z lesov urobil svoje osobné lovecké revíry.

Staňte sa legendárnym hrdinom

Ste Kyle Crane, muž, ktorého obetavosť počas počiatočného vypuknutia vírusu zachránila mnohých pred osudom horším ako smrť. Po viac ako desiatich rokoch v zajatí sa ocitáte vo svete, ktorý sa zmenil, a nie k lepšiemu. Teraz budeš musieť využiť schopnosti prežitia, ktoré ťa pred rokmi udržali nažive, aby si zachránil ešte viac nevinných životov.

Takmer desať rokov po vydaní pôvodnej hry Dying Light spoločnosť Techland oznámila aj návrat hlasového herca Rogera Craiga Smitha do jeho ikonickej úlohy Kyla Cranea. „Vstúpiť späť do kože Kyla Cranea je ako stretnutie so starým priateľom,“ povedal Smith. „A hoci si prešiel hrozným obdobím, stále v ňom zostalo veľa legendárneho hrdinu.“

Preskúmajte pevne vytvorený otvorený svet

Vitajte v Castor Woods! Táto kedysi rušná turistická destinácia je domovom klesajúceho počtu preživších a rastúcej populácie zombíkov. Prostredie, v ktorom sa nachádzajú prírodné pamiatky, malé dedinky a priemyselné komplexy, ponúka rozmanité možnosti prechádzania, či už ide o využitie parkourových schopností na získanie prevahy nad nepriateľmi, alebo naskočenie do opusteného vozidla 4x4, aby ste unikli nočným hrôzam.

Vypustite šelmu, aby ste prežili

Zavreli ťa do klietky ako zviera. Roky brutálnych experimentov si vyžiadali svoju daň, ale DNA zombie a tvoja DNA sa teraz prelínajú, takže dokážeš uvoľniť silu šelmy. Prúdi ti v žilách. Nikto ti ju nemôže vziať. Použi ju a zistíš, že to nie je len prekliatie.

Prežiť noc je jednoduchšie v kooperácii pre štyroch hráčov

Deň prináša veľa možností, ako preskúmať región a čo najlepšie využiť čas, kým je slnko ešte vonku. Po západe slnka však zákony prírody naberú svoj smer. Tma má tendenciu vyvolať v hordách to najhoršie a vám nezostáva nič iné, než utekať, skrývať sa alebo bojovať.

Niekedy je najlepšie držať sa v skupine. Nikdy neviete, na čo môžete počas svojho dobrodružstva naraziť. Spojte sa v kooperácii až pre štyroch hráčov, alebo sa vydajte na sólovú jazdu, ak máte odvahu zvládnuť všetko na vlastnú päsť.

Majitelia Ultimate edície dvojky získajú Dying Light: The Beast bez ďalších poplatkov

Vývoj hry Dying Light: The Beast pôvodne začalo ako príbehové DLC pre Dying Light 2 Stay Human. Po dvoch rokoch práce sa však jeho veľkosť a rozsah zmenili natoľko, že sa vyvinul do samostatného, nezávislého zážitku.

Ako prejav vďaky komunite, ktorá na DLC trpezlivo čakala, ponúkne spoločnosť Techland Dying Light: The Beast bez ďalších poplatkov všetkým majiteľom Dying Light 2 Stay Human Ultimate Edition, čím im poskytne plnohodnotné samostatné dobrodružstvo a nie len DLC.

Dying Light: The Beast bude k dispozícii na PC aj na konzolách PlayStation a Xbox aktuálnej a minulej generácie. Spoločnosť Techland odhalí ďalšie podrobnosti vrátane dátumu vydania neskôr v tomto roku.


DALŠÍ

CGwillWin