Nová Mafia nás v kulisách Sicílie vezme na samotný začiatok - dostane hra CZ dabing?

Nová Mafia nás v kulisách Sicílie vezme na samotný začiatok - dostane hra CZ dabing?
08:26, 21.08.2024

Dva roky od momentu, čo vôbec vieme o realizácii novej časti populárnej série Mafia, nám z nemeckého Kolína nad Rýnom a pod vlajkou Gamescom 2025 prichádza oznámenie hry Mafia: The Old Country. Jedná sa o prequel operujúci s takmer storočným návratom do minulosti a to konkrétne na Sicíliu v počiatkoch dvadsiateho storočia - organizovaný zločin v duchu vety "rodina nadovšetko" sa začína len vyvíjať.

"V prvých troch dieloch série Mafia sme hráčom predstavili svet zločinu prostredníctvom násilných príbehov zasadených do rôznych období. V hre Mafia: The Old Country sa naopak vraciame ku koreňom toho, čo fanúšikovia na sérii vlastne milujú, vytvárame hlboký, lineárny príbeh s atmosférou klasických mafiánskych filmov, navštevujeme ohromujúce nové lokácie a všetko podávame v kompaktnom, sústredenom a pohlcujúcom zážitku,“ uviedol Nick Baynes, generálny riaditeľ spoločnosti Hangar 13.

Mafia: The Old Country je v pláne na rok 2025 vo verziách pre PC a next-gen s tým, že o vydanie sa postará Take-Two Interactive - bude zaujímavé sledovať, ako táto firma pojme stratégiu promovania novej Mafie po boku svojej výrazne drahšej franšízy a teda GTA, ktorá budúci rok dostane šiesty diel. Apropo, keď sa pozrieme na Steam kartu hry Mafia: The Old Country, môžeme si všimnúť už teraz potvrdenie českého dabingu.


DALŠÍ

CGwillWin