hw
NVIDIA Reflex na největších turnajích světa esportu i v nových hrách. NVIDIA SHIELD ve slevě

NVIDIA Reflex na největších turnajích světa esportu i v nových hrách. NVIDIA SHIELD ve slevě
02:31, 06.09.2024

NVIDIA Reflex najdeme už ve 120 hrách a chystá se do několika novinek. Svou důležitost potvrzuje i na velkých turnajích.

FragPunk spustí v říjnu uzavřenou betu. Rychlá 5v5 nabízí systém modifikací který dokáže měnit pravidla každého kola. Hráči se v ní mohou těšit na podporu Reflexu pro snížení latence. S podporou této technologie vyjde také týmová superhrdinská PvP střílečka Marvel Rivals od NetEase Games, datum je stanoveno na 6. prosince.

Přesuneme-li se do světa esportu a jeho největšího turnaje, který je každoročně DOTA 2 International. Chlubí se obrovským cenový fondem, desítkami milionů diváků a událostmi přímo ve hře, které hráče zapojují do dění. Letošní ročník poběží do 15. září.

Soutěžící i fanoušci chtějí, aby o vítězích rozhodovaly dovednosti, nikoli latence, zasekávání nebo zadrhávání v těch nejdůležitějších okamžicích. K řešení podobných problémů přispělo zavedení NVIDIA Reflex do hry. DOTA 2, kde díky němu svižnější latence na PC klesla až o 23 %.

Další velkou událostí je FNCS 2024 Global Championship, kde se utká 50 nejlepších soutěžních dvojic ve Fortnite o podíl z celkového prize poolu přes 2 000 000 dolarů. NVIDIA Reflex úřaduje i zde, latenci systému sníží až o 46 % a zajistí rychlejší reakce. Pokud chcete sledovat globální mistrovství FNCS 2024, zamiřte sem.

NVIDIA Reflex je v rámci turnajů v podporovaných titulech využíván pravidelně. NVIDIA proto také zaměřuje svou pozornost i na týmy. V rámci nové spolupráce vybavila GPU GeForce RTX řady 40 známý tým Cloud9. Jeho hráči tak mají možnost využívat stejné hardwarové a softwarové vybavení jako na turnajích, kde soutěží o miliony dolarů.

NVIDIA Reflex bude brzy integrován do dalších her a dočkáme se i nových modelů myší s jeho podporou.

NVIDIA SHIELD se slevou

Od středy 4. září až do příští neděle 15. září budou SHIELD TV a Shield TV Pro k dispozici se slevou 850 Kč. Streamovací zařízení pro televizní a herní nadšence nabízí streamování a hraní přes GeForce NOW s možností vylepšit kvalitu obrazu pomocí AI upscalingu. Přehrávat lze ve 4K s HDR a Dolby Vision, kvalitní zvuk zajistí Dolby Atmos. Samozřejmostí je také integrace Google Assistant.


DALŠÍ

CGwillWin