hw
GeForce NOW s podporou GreedFall II a novou verzí aplikace

GeForce NOW s podporou GreedFall II a novou verzí aplikace
22:21, 27.09.2024

Tento týden se můžete těšit na 7 her přidaných do cloudu v rámci GFN Thursday. Všechny jsou dostupné v den vydání včetně titulu GreedFall II: The Dying World od Spider a Nacon. Přichází také nová odměna pro členy do Guild Wars 2.

Akční RPG GreedFall II: The Dying World se odehrává tři roky před událostmi původní hry. Lze ji streamovat na řadě zařízení a se členstvím Ultimate nebo Priority zajistí delší nepřerušené streamování a lepší grafiku oproti bezplatné verzi GeForce NOW.

Nová odměna pro členy přináší balíček stylů, který umožňuje měnit účesy, rohy a vousy postav v Guild Wars II. K tomu také umožní upravovat brnění a přizpůsobovat šatník. Členové si o ni mohou požádat do soboty 26. října a zpřístupněn jim budou podle pořadí příchozích.

Tento týden se také dočkává aktualizace aplikace GeForce NOW na verzi 2.0.67. Ta zahrnuje rozšířenou podporu pro členy GeForce NOW používající systém Windows na noteboocích s Arm architekturou. Jde o streamování v rozlišení až 4K, 120 snímků za sekundu a HDR.

Seznam nových her v knihovně pro tento týden:
Witchfire (novinka, Steam, 23. 9.)
Tiny Glade (novinka, Steam, 23. 9.)
Disney Epic Mickey: Rebrushed (novinka, Steam, 24. 9.)
Greedfall II: The Dying World (novinka, Steam, 24. 9.)
Breachway (novinka, Steam, 26. 9.)
Mechabellum (novinka, Steam, 26. 9.)
Monopoly (novinka, Ubisoft Connect, 26. 9.)

DALŠÍ

CGwillWin