EA SPORTS NHL 25 s ICE-Q je v prodeji

EA SPORTS NHL 25 s ICE-Q je v prodeji
16:17, 07.10.2024

Electronic Arts Inc. nastavuje nový standard hokejové autenticity ve hře EA SPORTS NHL® 25, která je teď celosvětové dostupná ve verzích pro PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Nový systém hratelnosti ICE-Q poskytuje hráčům čas a prostor kontrolovat každý centimetr ledu, a posouvá tak hokejovou inteligenci série to EA SPORTS NHL na zcela novou úroveň. I díky přepracovanému režimu Organizace, nové prezentaci se systémem Grudge Match a integraci technologie SAPIEN vylepšující vzhled postav je NHL 25 nejvěrnějším ztvárněním ledního hokeje.

„EA SPORTS NHL 25 přináší do série bezkonkurenční úroveň hokejové inteligence díky systému ICE-Q,“ říká Chris Haluke, vedoucí producent EA SPORTS NHL. „Ať už půjde o vytváření času a prostoru na ledě v průběhu zápasu prostřednictvím ICE-Q nebo rozhodování ve vedení klubu v režimu Organizace, letošní ročník nabízí skutečně propracovaný zážitek ve stylu NHL, který osloví jak ostřílené hráče, tak i nováčky.“

ICE-Q je skutečná hokejová inteligence: Systém ICE-Q, vybudovaný na novém systému animací na bázi logiky, reaguje na kontextuální události na ledě s bezkonkurenční autenticitou. Ovládání sledování hry nové generace, výkonnější AI a reakce na okolní dění jsou základem přepracované hratelnosti, zatímco střely z první na základě dovednosti vytváří autentické napětí v průběhu hry, kdy se mísí napjaté očekávání během ofenzivních akcí s nervozitou při bránění. Se všemi novými funkcemi se můžete seznámit v podrobném videorozboru zde nebo v blogovém příspěvku zde.

Přepracovaný režim Organizace: NHL 25 přináší inovovaný režim Organizace. Vše začíná už v centru režimu, kde mají hráči díky zjednodušené navigaci přístup k novým, relevantním a snadno pochopitelným informacím. Autenticitu nově posilují klauzule a ochrany před výměnou, díky čemuž hráči získávají podrobný přehled o tom, co se odehrává během jednání. Vyjednávání dále vylepšují nové konverzační funkce, jejichž prostřednictvím lze dávat sliby, vzdávat se nároků a podávat protinabídky rychleji a intuitivněji. Více o přepracovaném režimu Organizace zjistíte v podrobném videorozboru zde nebo v blogovém příspěvku zde.

Prezentace pro hlubší zážitek: Hokej se NHL 25 nejen jinak hraje, ale také jinak vypadá. Nový systém Grudge Match sleduje historii vzájemných střetnutí mezi týmy napříč online a offline režimy. Postavy ve hře získaly působivý vizuální „facelift“ prostřednictvím technologie SAPIEN a nový systém nekonečné kamery nabízí kompletně novou škálu úhlů záběrů při opakovačkách. Systém Hypestage dále přináší univerzální 3D platformu, která produkuje dynamické a atraktivní momenty během klíčových zápasů a živé události v průběhu celého roku. Více o vylepšené prezentaci se dozvíte v blogovém příspěvku zde.

Inovace v Hockey Ultimate Teamu: Nový systém Divoká karta zavádí v jednotlivých soutěžních cyklech unikátní sady pravidel týkající se například odlišných systémů fungování platového stropu, nutnosti mít v týmu určitý počet hráčů z konkrétního klubu nebo reprezentace a podobně. Nový je i systém postupu v rámci ZK v HUT, kdy se všechny ZK získané v režimech Squad Battles, Rivals a Divoká karta sčítají. Všechna vylepšení v HUT zahrnuje podrobný videorozbor zde a blogový příspěvek zde.

Nová struktura živých událostí ve WOC: Aktualizovaná struktura živých událostí ve World of Chel a jejich harmonogram poskytují hráčům nové způsoby soutěžního hraní. Seznam událostí je neustále obnovován napříč režimy a nechybí ani nové soutěžní turnaje, odměny, milníky a designové motivy včetně možnosti prohlížet si nové i minulé nabídky ve WOC.


DALŠÍ

CGwillWin