hw
DLSS v Alan Wake 2: The Lake House, Horizon Zero Dawn Remastered i Dragon Age: The Veilguard

DLSS v Alan Wake 2: The Lake House, Horizon Zero Dawn Remastered i Dragon Age: The Veilguard
15:24, 24.10.2024

Společnost NVIDIA přináší přehled novinek s RTX technologiemi a informace o nových Game Ready ovladačích:

Alan Wake 2: The Lake House: DLC slavné hororové série vychází dnes a hráče postaví do role agentky FBC Kiran Estevez. Přídavek umožní, stejně jako původní hra, majitelům GeForce RTX řady 40 využít jejich karty naplno. Nabídne plný ray tracing, DLSS 3.5 s funkcí Ray Reconstruction, Plynulý framerate ve 4K zajistí DLSS Frame Generation společně se Super Resolution a nízkou latenci NVIDIA Reflex.

The Axis Unseen: hororová hra od Just Purkey Games zve hráče k lovu nočních můr z dávného folklóru v otevřeném světě. Vychází dnes s DLSS 3 Frame Generation a Super Resolution. Díky tomu hra nabídne také Reflex pro snížení latence.

Horizon Zero Dawn™ Remastered: Remaster prvního dílu populární série vychází 31. 10. Majitelé GeForce RTX mohou také využít DLSS 3 s funkcemi Frame Generation a Super Resolution, zrychlit odezvu díky Reflexu a maximalizovat kvalitu obrazu pomocí DLAA, kterou lze použít společně s funkcí Frame Generation.

No More Room In Hell 2 od Torn Banner Studios je intenzivní a kooperativní akce, ve které adrenalinový zážitek umocňuje permadeath. Dnes startuje režim early access a už v něm je možné zapnout NVIDIA DLSS 3, DLAA a Reflex.

Industry Giant 4.0: Budovatelská strategie 24. 10. spouští režim early access. Už v něm nabídne DLSS 3 s funkcemi Frame Generation a Super Resolution, DLAA a Reflex.

Red Dead Redemption: legenda se 29. 10. chystá na PC i se zombie-hororovým rozšířením Undead Nightmare. Ve spolupráci s Double Eleven přidají Rockstar Games do PC verze řadu vylepšení, včetně nastavitelných vzdáleností vykreslování, nastavení kvality stínů, nativního vykreslování v rozlišení 4K při frekvenci až 144 FPS / 144 Hz na kompatibilním hardwaru, podpory ultrawide (21:9) i super ultrawide (32:9) monitorů, HDR10 nebo optimalizovaného ovládání pro klávesnici a myš. K dispozici je také podpora NVIDIA DLSS 3 a NVIDIA Reflex.

Dragon Age™: The Veilguard: pokračování RPG ságy vyhází už 31. října. Ani zde nechybí DLSS 3, Reflex a hra nabídne také ray tracingové odrazy a ambientní okluzi. Optimalizaci pro očekávanou novinku přináší také nejnovější Game Ready ovladače.

Wayfinder: akční kooperativní RPG pro tři hráče je od včerejška dostupné v early accessu a přináší podporu DLSS Super Resolution.

Balíček Star Wars™ Outlaws s GeForce RTX řady 40 prodlužuje svou platnost až do 12. 11. Detailní informace nabízí stránka akce.

Vycházejí také již zmíněné nové Game Ready ovladače přinášející podporu výše uvedených funkcí do některých her. Jsou optimalizovány pro Alan Wake 2: The Lake House, Call of Duty®: Black Ops 6, Dragon Age™: The Veilguard, Horizon Zero Dawn™ Remastered, No More Room In Hell 2, Red Dead Redemption a The Axis Unseen. Přidávají také podporu pro 32 G-SYNC Compatible monitorů s proměnlivou obnovovací frekvenci (VRR). Nové ovladače jsou dostupné z karty Drivers v beta verzi NVIDIA app, prostřednictvím GeForce Experience nebo na stránkách GeForce.com.


DALŠÍ

CGwillWin