speciál
CzechHater #6: Preview k simulátoru ho*na 2014

CzechHater #6: Preview k simulátoru ho*na 2014
CzechHater #6: Preview k simulátoru ho*na 2014
16:58, 06.07.2014

Jsem hater, to o mně už víš. Moje identita i jméno je nepodstatné, stačí, že to ví lidé tohodle webu. Nesnáším většinu věcí, co přinese herní branže. Nesnáším DLC, season passy a chrlení stejnejch šitů každej rok. Zatímco ty budeš číst další výplod mojí mysli, já budu sedět na hajzlu. Z třiaosmdesátýho dílu ZXY série se mi zvedl žaludek a EA mi svými postoji způsobilo solidní průjem.

Jsem vážně nakrknutej. Když si pročítám zprávy ze světa videoher, kolikrát netuším, jestli mám řvát radostí, nebo se na to všechno vys*at a udělat si taky nějakou svojí hru. Rozhodl jsem se pro to druhý a shodou náhod mně k tomu fakt dovedlo ranní vysedávání na hajzlíku. Nevim, jestli jste to slyšeli (jestli ne, je mi líto, že to slyšíte až ode mě), ale někdo vykouřil tak kvalitní materiál, až ho napadlo udělat Simulátor trávy. Jinej na tuty prosadil simulátor kamene. A tak si řikám, proč bych já nemohl udělat Simulátor s*aní. Fakt. Bez prdele.

Klik pro zvětšení (CzechHater #6: Preview k simulátoru ho*na 2014)

Vážně nechápu, o co tomu, co dostal ten parádní nápad udělat hru o kamení, jde. Druhej Minecraft? Dobře, to bych možná pochopil. Vážně si ale myslí, že tohle mu vyjde? Že s tim prorazil na Greenlightu podle mýho znamená jenom souvislost se Simulátorem trávy. Kdo hulí, ten totiž umí protlačit do prodeje i hru o skále. Ale kdoví, třeba to všechny skeptiky se mnou v čele překvapí a já budu muset zdrceně připustit, že lepší hra tu od Simulátoru nákupního vozejku nebyla.

Ale stejně bych byl rád, kdyby mi nějakej z nebe spadlej učenec řekl, co na tom sakra lidi vidí. Proč proboha kupujete hru, ve který ovládáte skladníkovu ještěrku? Koho napadlo takový hry dělat? Vždyť přece dneska každej druhej šašek dělá moderní efpéesku a je v pohodě, protože pětihodinovej film je evidentně to, co chtěj dneska děcka hrát. Víte, já jsem byl kdysi fakt fanoušek a do simulátorů udělanej kluk. Jenže od chvíle, kdy mi Simulátor Kozy nabídl něco úplně jinýho, než jsem od hry očekával, mně tyhle zbytečný hry fakt štvou.

Klik pro zvětšení (CzechHater #6: Preview k simulátoru ho*na 2014)

Do toho se pak objeví tahle krávovina s kamenem a trávou. Já vim, to druhý je čistě volovina a jako fór fakt dobrý, to první je taky volovina s tím rozdílem, že to fór není. Fakt to najdete na Greenlightu. Já si řikám, že to zkusim jako jiní čeští hoši a půjdu prostě na Kickstartet. Můj Simulátor ho*na 2014 bude totiž fakt něco spešl. Především to nebude nic připos*anýho jako ta pitomost na Androidech. Moje ho*no fakt nebude nikdo krmit a držet naživu. Tohle bude těžce cool artová záležitost, se kterou mi možná pomůžou v Montpellieru. Jo a abych nezapomněl, budu samozřejmě indie, protože to je dneska v módě. Bejt indie.

Jinak cíl hry bude jednoduchej. Prolézt kanalizací až do čističky. Celý to bude na čas a cestou na vás čekaj docela tuhý úkoly. Nebudu prozrazovat moc, protože byse snadno mohlo stát, že byste mi tenhle nápad šlohli a to já nechci, mám pocit, že jsem objevil díru na trhu. Když už jsme u tý díry, kromě kanalizací chystám taky speciální suchý záchody. U nich to ale nebude tak jednoduchý, abyste se k těmhle vychytávkám dostali, bude vás to samozřejmě něco stát. Hodlám zavést docela velký mikropoplatky, protože bych rád z ho*na vytěžil maximum. V tom ostatně nejsem první ani poslední.

Klik pro zvětšení (CzechHater #6: Preview k simulátoru ho*na 2014)

A kdyby vás náhodou zajímalo, čim se moje games abude tolik lišit od konkurence, tak já vám to prozradim: licence. Budu mít licencovaný ho*na. Průměrná hrací doba nepřekročí pět hodin, nejsem přece blázen. V průběhu příštího roku taky oznámm několik DLC, ve kterejch přibudou nový skiny pro vaše kadiboudy a složitější kanalizace. Jelikož na záchodě je taky každej nejradši sám, multiplayer nechystám.

Hra vyjde koncem roku, ideálně před Vánocema, protože jsem ambiciózní šmejd a nemám problém jí poslat do souboje s ostatníma ho*nama na trhu. Určitý, zatím nespecifikovaný výhody chystám i pro majitele Kinectu.

PS: Vezmu si do huby takřka cokoliv. Prdni do komentu nějaký návrh a já to rád zhejtuju!


CGwillWin