Total War: Pharaoh Dynasties je k dispozici

Total War: Pharaoh Dynasties je k dispozici
09:29, 26.07.2024

Hra Total War: PHARAOH DYNASTIES je právě v prodeji. Tento bezplatný přídavek o velikosti rozšíření přináší řadu nových prvků do kampaně, včetně nových mapových regionů, kultur, jednotek, herních mechanismů a rozsáhlých vylepšení hratelnosti.

Vedení nových kultur

Čtyři z nejznámějších kultur starověkého světa se zapojí do boje o zadržení kataklyzmatických událostí kolapsu doby bronzové: Babylon, Asýrie, Mykény a Trója. Každá z nich nabízí jedinečný zážitek z kampaně a zároveň ikonické historické vůdce, rozmanité armády, kterým můžete velet, bohy, které můžete uctívat, a mnoho dalšího. Kromě toho je k dispozici dalších 25 menších frakcí, například Eolové vedení bájným Achillem nebo Napata vedená králem válečníků Memnonem.

Rozšiřte svou říši

Hra DYNASTIES, která pokrývá velkou část starověkého světa od Egejského moře přes Mezopotámii až po starověký Egypt, téměř zdvojnásobuje rozlohu původní mapy kampaně PHARAOH a přidává 168 nových osad, nové historické památky, nové vítězné cíle a mnoho dalšího. K cestování po tomto značně rozšířeném pískovišti byly přidány nové námořní cesty, které zrychlují flotily převážející vaše armády, a umožňují vám tak podnikat nájezdy a invaze dále a rychleji.

Založte svou dynastii

Založte si rodokmen, aby vaše říše obstála ve zkoušce časem díky novému systému dynastií. Vládněte přílivům a odlivům úmrtnosti a nástupnictví, proplouvejte strategickými sňatky, hrdinskými úmrtími na bitevním poli, atentáty a hrozící úmrtností stáří, abyste po sobě zanechali dědictví, které přetrvá věky.

Ovládněte bitevní pole

Veďte válku s více než 150 novými a přepracovanými jednotkami, včetně jezdectva, jezdců na velbloudech a jednotek specifických pro jednotlivé frakce, jako je například elitní Trójská garda. Vyzkoušejte si nové bitevní mechanismy, jako je volitelný modifikátor smrtelnosti, díky němuž jsou bitvy realističtější, protože je boj mnohem smrtelnější.


DALŠÍ

CGwillWin