Podle Five Nights at Freddy's zřejmě vznikne film

Podle Five Nights at Freddy's zřejmě vznikne film
13:05, 09.04.2015

Hororovou indie sérii Five Nights at Freddy's zřejmě znáte. A ať už si o ní myslíte cokoliv (neboť svět Internetu očividně rozdělila na dva tábory - ti, kteří ji milují a ti, kteří ji nenávidí), nemůžete upřít, že zaznamenala obrovský úspěch. Vždyť jak chytře poznamenali kolegové z PCGameru, loni touto dobou FNAF vlastně ještě ani neexistovalo. Úpsěch je dokonce tak velký, že by podle jejího námětu brzy mohl vzniknout film. Vážně, už se pracuje na scénáři.

Tvrdí to alespoň internetový portál The Hollywood Reporter, podle nějž si společnost Warner Bros. Pictures nedávno zajistila práva na filmové zpracování. "Těšíme se, až společně se Scottem vytvoříme šílený, děsivý a divně roztomilý film," neskrýval své nadšení Seth Grahame-Smith, jeden ze tří producentů. Dalšími dvěma pak jsou Roy Lee a David Katzenberg, jenž se již podíleli na projektech jako Noční běžec (Run All Night), Kruh (The Ring) nebo Nenávist (The Grudge).

"Samotný příběh skutečně směřuje k filmovému zpracování a poodhaluje obrovskou neprobádanou část hororu, na niž se spousta lidí může spolehnout," uvedl pro The Hollywood Reporter samotný autor herní předlohy, Scott Cawthon.

DALŠÍ

CGwillWin