SWORD ART ONLINE Fractured Daydream je tu

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream je tu
01:01, 05.10.2024

Společnost Bandai Namco Entertainment Europe dnes vydává hru SWORD ART ONLINE Fractured Daydream pro PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch a PC prostřednictvím služby STEAM. Tento titul je vůbec prvním rozsáhlým dobrodružným titulem pro více hráčů v sérii videoher Sword Art Online.

V rozsáhlém virtuálním světě Alfheim Online je nainstalován nový systém Galaxia a porucha způsobí, že se všechny světy a časové linie prolnou, což pro Kirita a jeho přátele vytvoří chaotickou krajinu. Ztraceni na tomto neznámém území musí vytvořit nepravděpodobná spojenectví a čelit novým výzvám, aby přežili nebezpečí tohoto neuspořádaného světa.

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream představuje originální příběh s oblíbenými postavami fanoušků, jako jsou Asuna, Kirito a Leafa, a nabízí napínavý kooperativní zážitek s hrou napříč platformami. Hráči se v této akcí nabité hře mohou zapojit do intenzivních bitev s bossy a kooperativních úkolů.

V offline režimu pro jednoho hráče mohou hráči znovu prožít příběh tím, že se postaví nepřátelům a vydají se na svou individuální cestu za nápravou časové linie způsobené výbuchem Galaxie. Zatímco v online režimu se hráči mohou spojit a vytvořit party až 20 hráčů a hrát kooperativní úkoly, nájezdy na bosse a volné putování. Ve hře Co-Op Quest budou hráči muset splnit úkoly a na konci vyzvat bosse. Ve hře Boss Raid budou hráči bojovat proti obřímu nepříteli, který vyžaduje spolupráci a strategii k dosažení vítězství. Ve Free Roam budou hráči volně prozkoumávat a potkávat další online hráče, aby si užili kooperativní zážitek.


DALŠÍ

CGwillWin