CzechGamer hledá nové redaktory!

CzechGamer hledá nové redaktory!
16:24, 27.05.2021

Hry zdarma! Ano, jedná se o upoutávač pozornosti…ale v tomhle případě je to pravda! Hledáme totiž nové redaktory. Jak si věrní čtenáři mohli povšimnout, v posledních měsících ubylo článků od dlouhodobých stálic naší redakce. Není to tím, že bychom jim během bujarých redakčních večírků vybírali peněženky tak dlouho, až se ucho utrhlo, je to zkrátka věkem a změnami priorit. Když se člověk chce starat o rodinu, občas mu už na hry a psaní nezbývá tolik času.

Ale show must go on a proto hledáme čerstvou krev. A třeba právě tebe. Hned na rovinu – nemůžeme ti nabídnout peníze, to holt není v našich silách. Náš koncept je, že chceme být nezávislí, mít články od hráčů pro hráče a neotravovat hromadou reklam. Na druhou stranu ti můžeme nabídnout přísun her či hardwaru na recenze a místo pro seberealizaci se solidní čtenářskou základnou a dlouhou historií, koneckonců CzechGamer už funguje 17 let. A pokud budeš mít nápady, jak náš web posunout dál, bereme tě všema deseti!

Jestli tě to zaujalo, dej napiš na ukázku libovolný článek s herní tématikou ozvi se nám na FB případně napiš na mail lukas.langer@czechgamer.com a my se ti ozveme zpátky:)

DALŠÍ

CGwillWin