hw
GeForce NOW Ultimate s výkonem GeForce RTX 4080 SuperPODů dostupná i u nás

GeForce NOW Ultimate s výkonem GeForce RTX 4080 SuperPODů dostupná i u nás
23:15, 20.01.2023

Upgrade na GeForce Ultimate začíná již dnes. Servery v San Jose, Los Angeles, Dallasu a německém Frankfurtu, jenž je také hlavním přístupovým bodem pro Českou republiku a Slovensko, uvádějí do provozu nové GeForce NOW RTX 4080 SuperPODy. Spolu s nimi tak do cloudu přichází výkon RTX 4080. Další města budou následovat a vždy se objeví na mapě.

Díky grafické architektuře NVIDIA Ada Lovelace mohou majitelé členství Ultimate hrát své oblíbené tituly s výkonem, který dosud nebyl z cloudu dostupný. Nová úroveň nabízí např. streamování her s rychlostí až 240 snímků za sekundu a technologií NVIDIA Reflex pro zážitek ze hraní blízký stolnímu počítači. Další možností je rozlišení až 4K při 120 snímcích za sekundu s podporou DLSS 3, RTX ON a ultrawide rozlišení do 3 840 x 1 600.

Ode dneška také Ultimate nabízí v aplikacích pro PC a Mac ultrawide rozlišení a HDR i členům, kteří se dosud připojují na servery vybavené předchozí generací RTX 3080 SuperPODů.

Cena GeForce NOW Ultimate je 539 Kč za měsíc nebo 2.690 Kč na půl roku.

Novinky v knihovně

Do knihovny podporovaných her tento týden také přibývá 10 titulů.

Farlanders (Novinka, Steam)
Surviving the Abyss (Novinka, Steam)
Tortuga - A Pirate’s Tale (Novinka, Epic Games, 19. 1.)
Epistory - Typing Chronicles (Novinka Epic Games, 19. 1.)
Absolute Drift (Steam)
BLACKTAIL (Steam a Epic Games)
Dwarf Fortress (Steam)
Hello Neighbor 2 (Steam a Epic Games)
NEBULOUS: Fleet Command (Steam)
Shadow Tactics - Aiko’s Choice (Epic Games Store)

Členové budou moci také oslavit Nový rok Teyvat ve hře Genshin Impact 3.4, která je ideální pro hraní na cestách s optimalizovaným dotykovým ovládáním pro chytré telefony.


DALŠÍ

CGwillWin