Seznamte se s Gilesem Hemlockem, ledově chladným obchodníkem v Park Beyond!

Seznamte se s Gilesem Hemlockem, ledově chladným obchodníkem v Park Beyond!
23:21, 20.01.2023

V Park Beyond si můžete vytvořit zábavní park svých snů – ale také budete muset věnovat pozornost jeho finančnímu stavu a vytvořit pro návštěvníky ten nejlepší zážitek. Jako vizionář se budete muset ujistit, že park přináší zisk tím, že zajistíte různé zábavné jízdy pro všechny věkové kategorie a zpřístupníte je návštěvníkům.

Budete muset dohlížet na celkovou spokojenost tím, že návštěvníkům poskytnete veškeré zboží a služby, které potřebují, a zajistíte dobře vyškolený personál, který udrží park v bezpečí a pořádku. Nevšední zážitek uvolní peněženku návštěvníka při nákupu velmi speciálních suvenýrů, které chtějí získat jen spokojení návštěvníci.

Při stavbě a zvládání náročných parků v rozsáhlém příběhovém režimu Park Beyond si také budete muset dávat pozor na agresivní metody a špinavé triky vašeho soupeře, který se snaží zničit váš byznys. Představujeme vám Gilese Hemlocka, generálního ředitele Hemlock Consortium, a samozvanýho génia. Jeho cílem číslo jedna je rozdrtit jakoukoli radost a sny pod patou ziskových a parkovacích komplexů! Jakou sabotáž má v rukávu?

Park Beyond vyjde v roce 2023 pro PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC.


DALŠÍ

CGwillWin