Vesmírná opera s otevřeným světem EVERSPACE 2 se připravuje na dubnové vydání na PC

Vesmírná opera s otevřeným světem EVERSPACE 2 se připravuje na dubnové vydání na PC
13:09, 06.02.2023

Po šesti rozsáhlých aktualizacích obsahu během dvou let vývoje v Early Access nezávislé vývojářské studio ROCKFISH Games s potěšením oznamuje, že jejich očekávaná vesmírná looter-střílečka EVERSPACE 2 vyjde na PC dne 6. dubna a na PlayStation 5 a Xbox Series X|S v létě 2023. Podívejte se na příběhový trailer k filmu Everspace 2:

„Hra EVERSPACE 2 byla zdaleka největším a nejambicióznějším projektem naší společnosti ROCKFISH Games a po celých pět let vývoje, z nichž poslední dva byly v Early Access, pro nás byla opravdovou láskou,“ říká generální ředitel společnosti ROCKFISH Games Michael Schade. "Po odhalení data vydání vidíme světlo na konci tunelu, kde se naše úžasná komunita a noví hráči po celém světě dočkají tohoto dobrodružství plného vzrušujících vesmírných soubojů a nádherných řemeslně vytvořených lokací v hlubokém vesmíru a na planetách. Do vytvoření hry, kterou jsme vždycky chtěli vytvořit, jsme investovali pořádný osmimístný rozpočet a tým nyní usilovně pracuje na dokončení a vyladění veškerého obsahu v den spuštění hry k její maximální dokonalosti. Kromě závěrečné kapitoly příběhu hry EVERSPACE 2 je toho ještě hodně k vidění!“

S blížícím se uvedením hry EVERSPACE 2 se společnost ROCKFISH Games odklonila od konzolí 8. generace. „Naše vize hry EVERSPACE 2 nás zavedla za hranice omezení konzolí předchozí generace. Náš tým strávil ohromné množství času snahou vytvořit zážitek, který by uspokojil naše fanoušky na Xbox One a PlayStation 4, ale zmenšení EVERSPACE 2 na tyto platformy nedosahuje úrovně kvality, kterou chceme poskytnout,“ řekl Schade. "Budeme v kontaktu se sponzory, kteří si během Kickstarteru přislíbili kopie na konzole, abychom se ujistili, že je o verze hry pro PlayStation 5 a Xbox Series X|S stále zájem, a nabídneme jim vrácení peněz v případě, že k těmto platformám nemají přístup.“

Zatímco tým pracuje na doplnění dalších nepřátel, odměn, výzev, katalyzátorů, typů vybavení a atributů, vylepšených filmových záběrů, benefitů, možností přizpůsobení, nových soubojů s bossy, zcela nové obchodní mapy a dalších prvků před spuštěním verze 1.0, má pro vás poslední tajemství: při spuštění bude přidán další společník a další hvězdný systém.

Klik pro zvětšení (Vesmírná opera s otevřeným světem EVERSPACE 2 se připravuje na dubnové vydání na PC)

Aby společnost ROCKFISH Games zohlednila značné množství obsahu přidaného v průběhu Early Access, plánuje 20. února zvýšit cenu PC verze na platformách Steam, Microsoft Store a GOG z 39,99 na 49,99 dolarů. Společnost ROCKFISH Games ve spolupráci s Maximum Games přináší fyzickou de luxe edici pro PlayStation 5 a Xbox Series X|S do obchodů po celém světě, přičemž předobjednávky a další podrobnosti o vydání konzolí budou oznámeny 9. dubna.

Hra EVERSPACE 2 je v současné době k dispozici v rámci Early Access na platformách Steam, GOG a Microsoft Store a její vydání na konzolích Xbox a PlayStation nové generace je plánováno na polovinu roku 2023.

Současně s uvedením hry na konzole bude vydána plně optimalizovaná verze Steam Deck. EVERSPACE 2 je v současné době k dispozici ve dvanácti včetně angličtiny, brazilské portugalštiny, češtiny, francouzštiny, němčiny, italštiny, japonštiny, korejštiny, polštiny, zjednodušené a tradiční čínštiny a španělštiny. Podpora ruštiny bude přidána při uvedení na PC.

Klik pro zvětšení (Vesmírná opera s otevřeným světem EVERSPACE 2 se připravuje na dubnové vydání na PC)

O EVERSPACE™ 2

Hra EVERSPACE 2 pokračuje v příběhu Adama Roslina z prvního dílu série. EVERSPACE 2 obsahuje v současné době čtyři rozsáhlé hvězdné systémy, které mohou piloti prozkoumávat. Hráči prožijí Adamovu emocionální cestu a osobní vývoj od nesmrtelného klonovaného vesmírného pilota k individuální postavě, jejíž smrt má konečné následky, v akčním RPG s otevřeným světem. EVERSPACE 2 nabízí v aktuální Early Access verzi více než 35 hodin hraní a obsahuje již všechny základní mechanismy cílové finální verze.

EVERSPACE 2 si můžete zakoupit ve Steamu a na GOGu zde. Plná verze pro PC, včetně Macu, nativního Linuxu a optimalizované podpory Steam Deck, stejně jako Xbox a PlayStation, bude vydána za přiměřeně zvýšenou cenu na začátku roku 2023.

DALŠÍ

CGwillWin