The Elder Scrolls Online: Gold Road je nyní k dispozici pro PC a Mac

The Elder Scrolls Online: Gold Road je nyní k dispozici pro PC a Mac
17:48, 03.06.2024

Společnosti ZeniMax Online Studios a Bethesda Softworks dnes představily nejnovější kapitolu hry The Elder Scrolls Online: Gold Road pro PC a Mac. Tato kapitola obsahuje 30 hodin obsahu v rámci hlavní dějové linky v nové oblasti West Weald, vzrušující a mocný systém Scribing, který si osvojíte, a nezapomenutelný příběh, v němž se setkáme s novým daedrickým princem. Navíc se poprvé uskuteční oslava u příležitosti spuštění pro hráče, kteří si pořídí ESO: Gold Road, a to přímo ve hře. Zveme všechny účastníky, aby se připojili a odemkli si zbrusu novou herní odměnu.

Současně s rozšířením Gold Road vychází také aktualizace 42, která je pro všechny hráče zdarma a přináší vylepšení herní pošty, nový herní úspěch k 10. výročí hry a další změny.

Rozšíření v podobě kapitoly Gold Road je nyní k dispozici na platformách PC a Mac a 18. června bude k dispozici na konzolích Xbox a PlayStation.

Systém Scribing

Scribing je zcela nový systém představený v rozšíření Gold Road, který hráči umožňuje vytvářet a přizpůsobovat jeho schopnosti pomocí unikátních skriptů tak, aby dokonale vyhovovaly hernímu stylu a buildu konkrétního hráče. Ať už hráči hledají větší sílu, všestrannost nebo je pro ně prioritou na vlastní kůži zažít svět, systém Scribing je novým a mocným nástrojem, jak si přizpůsobit zážitek z ESO.

Oblast West Weald

Kapitola Gold Road umožní hráči prozkoumat oblast West Weald, která se nachází podél jihozápadní hranice Cyrodiilu a sousedí s Valenwoodem a krajinou Gold Coast. West Weald je bohatá císařská provincie, do které jsme se naposledy v rámci série Elder Scrolls podívali v dobách The Elder Scrolls IV: Oblivion. Nová oblast nabízí k prozkoumání kromě regionu Gold Road a nově vznikajícího Dawnwoodu také město Skingrad. Na hráče čeká řada nových vedlejších úkolů, světových bossů, dungeonů pro jednotlivce i malé skupiny, veřejných dungeonů a mnoho dalšího. Další podrobnosti o oblasti najdete v rámci preview na tomto blogu.

Nové odměny, vylepšení a další novinky

Kapitola Gold Road je plná nových a jedinečných herních úspěchů, sběratelských i standardních předmětů, včetně 10 mocných sad předmětů, tří jedinečných předmětů Mythic, fragmentů pro zbrusu nový balíček patronů do karetní hry Tales of Tribute a také nového typu sběratelských předmětů s názvem Skill Styles. Součástí Gold Road je také Lucent Citadel, představující zkoušku pro skupinu 12 hráčů, ve které se hráči společně vydají do dávno zapomenuté daedrické krypty v oblasti Fargrave. Zde budou hráči čelit unikátním soubojům s bossy a budou pátrat po tajemném artefaktu Arcane Knot.

Aktualizace 42 pro všechny hráče ESO

Současně s rozšířením Gold Road vychází zdarma také aktualizace 42, která přináší řadu vylepšení základní hry. Herní pošta se dočkala přepracování zaměřeného na rozhraní a oznámení, včetně přidání kategorií (pošta hráče, systémová pošta a systémová upozornění), vylepšeného třídění, náhledu příloh a zobrazení místa v inventáři. Aktualizace 42 také přináší herní úspěch Adventurer Across a Decade, který u příležitosti oslavy 10. výročí hry ESO dává hráčům možnost získat skin „Fractured Glory“. Tento skin hráči získají za splnění úkolů vycházejících z nejpamátnějších dobrodružství ESO, včetně rozšíření Gold Road.


DALŠÍ

CGwillWin