The Elder Scrolls: Castles vychází 10. září

The Elder Scrolls: Castles vychází 10. září
07:21, 16.08.2024

Ze studia Bethesda Game Studios, oceňovaného týmu, který stojí za hrou Fallout Shelter, přichází hra The Elder Scrolls: Castles, která bude celosvětově uvedena na trh 10. září. Toto nové dobrodružství dává hráčům pod kontrolu vlastní hrad a dynastii ve světě The Elder Scrolls. Dohlížejte na své poddané a vydávejte rozhodnutí s přibývajícími a ubývajícími roky, rozrůstajícími se rodinami a na trůn nastupujícími novými vládci.

Předběžná registrace na zařízeních Apple a Android je k dispozici již nyní – na níže uvedených odkazech můžete zkontrolovat, že máte předběžnou registraci:

Apple: https://apps.apple.com/us/app/the-elder-scrolls-castles/id1594657136

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bethsoft.stronghold

  • Vytvořte si dynastii – vyprávějte svůj příběh po celé generace – každý den v reálném životě pokrývá celý rok v The Elder Scrolls: Castles. Vycvičte své poddané, jmenujte dědice a udržujte pořádek, aby vaše království vzkvétalo. Udržíte své poddané šťastné a zajistíte jejich vládci dlouhý život? Nebo budou nespokojení a zosnují něco zlověstného?
  • Spravujte svůj hrad – upravte si hrad od základů, přidávejte a rozšiřujte místnosti, umisťujte honosné dekorace a inspirativní památky. Přiřaďte poddaným pracovní místa, abyste zajistili, že váš hrad bude vzkvétat po dlouhá léta!
  • Vládněte svému království – Provádějte klíčová rozhodnutí, která ovlivní váš odkaz. Budete riskovat omezené zásoby potravin, abyste pomohli skupině poddaných? Jak by se měla vyřešit vášnivá hádka mezi vašimi poddanými? Vaše rozhodnutí rozhodnou o tom, zda vaše dynastie povede k prosperitě, nebo zavede váš hrad do nebezpečí.
  • Přijímejte úkoly – Království nemůže prosperovat bez silných bojovníků. Posílejte své poddané na výpravy, aby bojovali proti klasickým nepřátelům ze hry Elder Scrolls a získali kořist, kterou si můžete přivézt domů.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin