Vydejte se ve hře Fallout 76 po starých venkovských cestách vstříc Milepost Zero

 Vydejte se ve hře Fallout 76 po starých venkovských cestách vstříc Milepost Zero
11:32, 06.09.2024

S dnešním vydáním Milepost Zero pro Fallout 76 je na čase vyšvihnout se do sedla. Rozšíření Milepost Zero, které je právě teď k dispozici zdarma pro všechny hráče hry Fallout 76 na všech platformách, představuje možnost legendární výroby, novou funkci C.A.M.P.u zvanou nejlepší tábory a nechybí ani vylepšení soubojů. Hráči se mohou navíc v následujícím měsíci těšit na novou úkolovou linii, ve které budou mít možnost naložit svou brahmínu a vydat se s vlastní obchodní karavanou po celém Skyline Valley.

Milepost Zero přináší dvě nové herní funkce: Legendární výroba a nejlepší tábory. Legendární výroba umožní hráčům vyrobit si ideální zbraně a zbroje, což jim poskytne větší kontrolu nad modifikacemi svých legendárních předmětů. Před vybavením zbraně nebo vybavení samotným legendárním modem však hráči budou muset potřebný mod získat, a to dvěma způsoby: směnou s jiným hráčem nebo zrušením legendárních předmětů, které jsou daným modem vybaveny. Navíc tu máme i nový sociální systém nejlepších táborů, který hráčům umožňuje vystavovat, navštěvovat a hodnotit C.A.M.P.y.

Později tento měsíc se pak objeví nová linie úkolů s názvem A Bump in the Road, ve které budou hráči doprovázet karavany napříč regionem Shenandoah a zároveň je hlídat před nájezdníky a stvůrami. Hráči budou také rekrutovat silnou posádku různých profesí, se kterou vybudují vlastní základnu, kde na ně budou čekat nové odměny. Více informací o této nové úkolové linii naleznete zde.

Kromě nového obsahu přináší Milepost Zero řadu oprav a vylepšení, včetně aktualizace soubojů a vyvážení stvůr. Veškeré podrobnosti o novém obsahu a vylepšeních zahrnutých v Milepost Zero naleznete na oficiálním blogu zde.

Společně s Milepost Zero vychází také 18. sezóna: Country Road. Ta hráčům umožní odemknout vzrušující odměny, jako jsou energozbroj Blue Ridge a laky zbraní či nové tematické předměty C.A.M.P.u.

Fallout 76: Milepost Zero je právě teď k dispozici ve službě Steam, na Xbox Series X|S, Xbox One a PlayStation 5 a 4. Fallout 76 je rovněž k dispozici v rámci Xbox Game Pass a PlayStation Plus Extra.


DALŠÍ

CGwillWin