Sledujte trailer na horor Limerick: Cadence Mansion

Sledujte trailer na horor Limerick: Cadence Mansion
11:43, 26.05.2023

Nezávislé vývojárske štúdio Jenito Studios na veľtrhu Momocon 2023 predstavilo svoju pripravovanú akčnú hororovú adventúru Limerick. Hra bude vydaná koncom tohto roka na PC prostredníctvom služby Steam a je starostlivo ručne vytvorená pomocou Unreal Engine 5 samostatným vývojárom Danielom Hallom, ktorý sa na uvedenom podujatí zúčastnil. Riešte hádanky, prekonávajte zlé bytosti a preskúmajte tajomné sály Cadence Mansion, pričom sa ponoríte hlbšie do príbehu plného manipulácie a temnej vedy.

Limerick: Cadence Mansion ponúka bohatý švédsky stôl plný interaktívnych a uspokojivých hádaniek. Hráči si môžu vybrať, či budú experimentovať s hádankami a hľadať riešenia na vlastnú päsť, alebo preskúmajú zložito prepracovaný svet Cadence Mansion a nájdu riešenia posiate poznámkami, mechanizmami a obrazmi, ktoré po sebe zanechali zmiznutí obyvatelia týchto mŕtvych sál.

Limerick bude výzvou a ohromí vás množstvom desivých stvorení - od napínavých stretnutí v stiesnených priestoroch až po epické bitky s bossmi, ktorí sa vymykajú z tohto sveta. Starostlivo tematizované a divoko éterické príšery ostrova Nightsonnet rozprávajú vlastný príbeh.

Žiadny hororový zážitok by nebol úplný bez nezabudnuteľného protivníka, ktorý by vás prenasledoval po chodbách. Titulný Limerick nie je len monštrum - je veľkou záhadou. Aké sú jeho motivácie? Aké neuveriteľné tajomstvá a schopnosti skrýva? A keď príde čas stretnúť sa s ním, budete pripravení?


DALŠÍ

CGwillWin