Age of Mythology: Retold gameplay

Age of Mythology: Retold gameplay
09:39, 11.06.2024

World's Edge - oceňované štúdio stojace za sériou Age of Empires - predviedlo aktuálne trailer skutočne mýtických rozmerov. Prvý pohľad na gameplay z pripravovanej hry Age of Mythology: Retold vás už čaká nižšie.

Age of Mythology: (2002) s moderným dizajnom, vizuálom a hrateľnosťou stratégie v reálnom čase. Novo odpremiérovaný trailer na Xbox Showcase 2024 odhalil prvé zábery z hrania, ktoré ukazujú vzrušujúcu akciu a božské sily, ako aj niektoré novo prepracované portréty božstiev. Tím World's Edge tiež potvrdil dátum vydania hry Age of Mythology: a že pôjde o prvý titul zo série Age of Empires, ktorý sa bude pri uvedení na trh dodávať na PC aj na konzoly.

Hra Age of Mythology: Retold od tvůrců oceňované série Age of Empires překračuje hranice historie a překračuje hranice historie do mýtického věku, kde se střetávají bohové, monstra a lidé. Retold kombinuje ty nejlepší prvky oblíbeného Age of Mythology s moderním designem a grafikou real-time strategií a je epickým a inovativním zážitkem pro staré i nové hráče. Zabezpečte své panství, velte legendárním příšerám a přivolejte sílu bohů, aby rozdrtila vaše nepřátele.

Vyberte si bohy z řeckého, severského, egyptského a atlantského panteonu. Zničte své nepřátele vyvoláním mocných bouří s blesky, otřesů, které otřásají zemí, a dokonce i slavného draka Nidhogga. Nebo přivolejte výživné deště a ochranné dryády, aby pomohly vašemu lidu růst a prosperovat.

Vypusťte kentaury, trolly, mumie a další. Od krokodýlů posetých drahokamy, kteří využívají sílu slunce, až po mocného jednookého kyklopa, budete velet rozmanitým jednotkám inspirovaným velkými světovými mytologiemi.

Vydejte se na několik kampaní s 50 misemi, které vás zavedou do rozsáhlého mýtického světa: obléhejte mocné hradby Tróje, bojujte s obry v mrazivých pustinách Midgardu a odhalte Osiridova tajemství v pohyblivých píscích Egypta. Staňte se hrdinou mýtů – nebo dokonce bohem.

Hrajte se svými přáteli, ať už jeden na jednoho, nebo proti pokročilé umělé inteligenci na desítkách náhodně generovaných map a scénářů pro neomezenou znovuhratelnost.

Exkluzivní prémiové výhody 7denního pokročilého přístupu a balíčku Noví bohové jsou k dispozici s edicí Premium a upgradem Premium. Balíček Noví bohové je časově omezená exkluzivita; mohou být k dispozici s budoucími nabídkami. Kupte si Prémiovou edici nebo Prémiový Upgrade do 27. srpna 2024 a získejte 7denní pokročilý přístup.


DALŠÍ

CGwillWin