That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles má první DLC

That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles má první DLC
10:55, 29.08.2024

Dnes vychází DLC „A Strange Fate“ pro hru That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles, které hráče zavede na zbrusu nové dobrodružství se Simure, novou postavou vytvořenou pod dohledem původního autora Fuse. That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles je akční RPG, které věrně ztvárňuje oblíbenou anime sérii a hráči v něm prožívají ikonické momenty z původního příběhu a nová napínavá dobrodružství.

Hráči se mohou místo Rimuru Tempesta ujmout role Sumire, která se vydává na výpravu za Hinatou, Sumireho přítelem z dětství a kapitánem křižáků Západní svaté církve.

Kromě nového příběhového obsahu a nové hratelné postavy Hinaty přináší „A Strange Fate“ také 10 nových vedlejších úkolů a 7 budov, které hráčům umožní dále prozkoumávat svět Tempestu a rozšiřovat svůj národ.

„A Strange Fate“ je součástí Digital Deluxe Edition a je k dispozici jako součást Season Passu nebo jako samostatný nákup. That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles je k dispozici pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch a PC.


DALŠÍ

CGwillWin