Armed Assault se zpozdí + info

Armed Assault se zpozdí + info
00:00, 03.07.2006

Pokud jste fanoušci domácích her, které byly vyrobeny u nás, tak jste jistě nepřehlédli zprávu, že vývojáři legendární sérii Operace Flashpoint chystají nový next-gen titul s názvem Armed Assault. Opravdoví znalci českých her již vědí, že mluvím o Bohemia Interacitve Studios – o studiu, které má všechny zmíněné tituly na svědomí. Co pro nás připravují tentokrát?

Armed Assault je vojenská taktická 1st person akce, která je zasazena do moderní doby. Nabídne rozsáhlou kampaň, která je inspirována současnými událostmi, vojenskými strategiemi a politickými událostmi, hratelnost se soustředí na volnost akce. Tato hra, nebo spíše simulace, je založená na technikách využívaných k trénování skutečných vojáků po celém světě, včetně amerických mariňáků i vojáků, či australských obranných sil. Užijete si rozsáhlé a detailně zpracované mapy, multiplayer s možností přidat se do již rozehrané bitvy. Vyzkoušíte si nespočetné množství moderních i civilních dopravních prostředků a pěknou řádku známých moderních zbraní. Co by to bylo za nástupce OF, kdyby chyběl editor map? Nejspíš žádný, dočkáme se tedy i editoru map .

Klik pro zvětšení (Armed Assault se zpozdí + info)Klik pro zvětšení (Armed Assault se zpozdí + info)

Hru jako samotnou jsme Vám představili, a teď trochu více zastaralých i aktuálních novinek:

22.6.2006 - tvůrci oslavili 5 let od vzniku celosvětově známé FPS OF, která pohla světem .

V Armed Assaultu Vám bude nabídnut moderní engine, který vychází z OF – nabídne nám řadu moderních prvků (například High Dynamic Range rendering), zbrusu nové animace, skvělé efekty a mnoho dalšího, vše poběží za podpory DirectX9.

1.7.2006 - Očekávaná hra Armed Assault se zpozdí – tak, tato zpráva se objevila na známém zahraničním herním portálu WorthPlaying. Ze stanoveného prvního čtvrtletí příštího roku se hra odložila na třetí čtvrtletí příštího roku.

Kdo chce vědět o připravované FPS více, tak nechť navštěvuje CG a domovské stránky hry .

Klik pro zvětšení (Armed Assault se zpozdí + info)Klik pro zvětšení (Armed Assault se zpozdí + info)

Zdroj: WorthPlaying, Homepage

DALŠÍ

CGwillWin