ArmA: Armed Assault je možné koupit online!

ArmA: Armed Assault je možné koupit online!
00:00, 12.12.2006
Tisková zpráva:

Klik pro zvětšení (ArmA: Armed Assault je možné koupit online!)IDEA games nedávno spustila vlastní portál pro online distribuci her s názvem Sprocket na adrese www.sprocketidea.com.

"Sprocket je postavený na systému ZenCart, který umožňuje připravit vlastní online obchod z předem naprogramovaných částí,"
představuje portál Martin Klíma, vedoucí projektu.
"Samotnou distribuci a platby pak smluvně zajišťuje společnost Softwrap, která tuto službu úspěšně provozuje na podobných portálech v zahraničí."

Přestože nabídka donedávna obsahovala pouze starší tituly Shade: Wrath of Angels od Black Element Software, UFO: Aftermath a UFO: Aftershock od ALTAR games, během úvodních týdnů provozu byly prodány v průměru dva tituly denně. Toto číslo ovšem řádově vzrostlo s nabídkou nejnovější hry společnosti Bohemia Interactive – ArmA: Armed Assault!

"Jsme rádi, že můžeme českým hráčům nabídnout absolutní novinku jen pár týdnů po vydání také online,"
říká vedoucí studia Bohemia Interactive Marek Španěl.
"Teď už rozhodně nehrozí, že by hra byla před Vánoci vyprodaná."

Hra ArmA: Armed Assault v české lokalizaci je k dispozici na internetu od 8. prosince za koncovou cenu 39,90 EUR (1117 kč) a v pátek 15. prosince nabídku doplní také platinová edice Operace Flashpoint v české verzi za pouhých 9,90 EUR! Nyní tedy nezbývá, než nakupovat hry přímo od vývojářů na www.sprocketidea.com!

Klik pro zvětšení (ArmA: Armed Assault je možné koupit online!)Klik pro zvětšení (ArmA: Armed Assault je možné koupit online!)

O sdružení IDEA games

IDEA games, sdružení nezávislých vývojářů počítačových her, bylo založeno v roce 2005 třemi studii: ALTAR games, Black Element Software a Bohemia Interactive, aby jim poskytovalo nutný servis, nesouvisející přímo s vývojem her jako je marketing, obchodní zastupování, právní služby a technická podpora. IDEA games rovněž stojí za portálem pro online distribuci her s názvem Sprocket, kde najdete novinky i předchozí tituly sdružených studií. Více informací naleznete na adrese www.idea-games.com.

- pozn. za informace děkujeme Jiřímu Rýdlovi z IDEA games .
Zdroj: www.idea-games.com
DALŠÍ

CGwillWin