Football Manager 2024 hlásí datum vydání

Football Manager 2024 hlásí datum vydání
05:34, 14.09.2023

Hra Football Manager 2024, která je výsledkem dvou desetiletí odhodlání a snahy o dosažení naprosté autenticity fotbalu, bude mít celosvětovou premiéru 6. listopadu.

Dvacáté vydání kultovní série Sports Interactive™ a SEGA® je také důležitým milníkem pro studio a celou rodinu SEGA, protože představuje náš oficiální debut v Japonsku.

Zbrusu nová možnost přenášet kariéry* z Football Manager 2023, FM23 Console a FM23 Touch je jen jednou z hlavních novinek letošního roku. Mnohé z nich jsou ovlivněny neustále se vyvíjejícím světem fotbalu a také odbornými poznatky z nových i stávajících partnerství v rámci profesionální hry.

Dnešní oficiální oznamovací trailer poprvé pro studio uzavírá roadmapa s náhledem všech klíčových novinek a dat odhalení napříč naší sadou titulů. Vylepšení titulu pro PC/Mac, včetně osvěžení Set Pieces a chytřejších přestupů a financí, budou podrobně představena v průběhu září.

K řadě FM se letos připojí také Netflix, exkluzivní domov Football Manager 2024 Mobile. Členové Netflixu po celém světě budou mít nyní přístup k FM ve stejné aplikaci jako ke svým oblíbeným filmům a televizním pořadům, ať už jsou zavedenými fanoušky Football Manageru, nebo ho hrají poprvé. Další podrobnosti o přechodu na Netflix najdete na webových stránkách Football Manager.

Ředitel studia Sports Interactive Miles Jacobson řekl: "Jsem hrdý na to, že dnes mohu potvrdit vydání Football Manageru 2024, který minulý měsíc dosáhl neuvěřitelného a rekordního počtu šesti milionů hráčů. "FM24 je dvacátou hrou ze série Football Manager a je to milostný dopis fotbalu. Je to uzavření této kapitoly naší historie a nejkomplexnější verze, jakou jsme kdy vytvořili.


DALŠÍ

CGwillWin