Football Manager 2024 je venku

Football Manager 2024 je venku
05:57, 08.11.2023

Nastal čas, aby se manažeři z celého světa opět pustili do práce díky hře Football Manager 2024, která nyní vychází na všechny platformy.

Při příležitosti vydání dosud nejkompletnějšího dílu série vydalo studio Sports Interactive premiérový trailer k FM24, ve kterém vystupují čtyři přední fotbalové hvězdy: vynikající Jérémy Doku a Joško Gvardiol Manchester City a talentovaní Evan Ferguson a Ansu Fati z Brighton & Hove Albion. Tito hráči představují odkaz globální reputace série Football Manager, která dokáže identifikovat elitní talenty, zatímco vzhled Kaoru Mitomy oslavuje náš úplně první vstup do Japonska.

Ředitel studia Sports Interactive Miles Jacobson řekl: „Na den premiéry je tým vždy pyšný a já mám nesmírnou radost, že Football Manager 2024 vychází na všech platformách.

FM24 je nejvíce předpláceným titulem v naší historii a během předběžného přístupu dosáhl rekordního počtu aktivních hráčů a více než 10 milionů odehraných zápasů.

Víme, že hra vyvolala velký zájem po celém světě, a je úžasné, že se vám konečně dostane do ruky hra, kterou nadále považujeme za jednu z nejvýhodnějších koupí na trhu.“

Fanoušci na cestě ke slávě odhalí nové způsoby, jak vyhrát, díky vydání FM24 Console, které vyjde na Xboxu i PS5. Stejně jako v předchozích letech bude FM24 Console dostupné i prostřednictvím Xbox Game Pass, takže předplatitelé budou moct zahájit svou kariéru na PC či konzoli již v den vydání a bez dodatečných příplatků.

Po hvězdné debutové kampani se vracíme na Apple Arcade díky Football Manager 2024 Touch. Ať už budete hrát na iPhone, iPad, Mac či Apple TV, FM24 Touch vám umožní vžít se do role skutečného manažera a vybudovat družstvo, které bude bojovat o slávu na těch největších fotbalových soutěžích.

Vzrušení z managementu elitního fotbalu je díky FM24 Touch opět dostupné i fanouškům, kteří hrají na Nintendo Switch.

Soupisku této sezóny doplňuje Football Manager 2024 Mobile. FM24 Mobile, dostupné exkluzivně členům Netflixu, je plné nových přídavků, které fanoušky rychle vystřelí k fotbalové slávě.


DALŠÍ

CGwillWin