hw
CRKD čoskoro príde s originálnym retro gamepadom NEO S

CRKD čoskoro príde s originálnym retro gamepadom NEO S
08:44, 11.02.2024

Spoločnosť CRKD, nová prémiová značka zberateľského hardvéru, ktorá stojí za oceňovanou sadou Nitro Deck, aktuálne oznámila bezdrôtový ovládač NEO S pre Nintendo Switch, PC, mobilné zariadenia a inteligentné televízory.

Kombináciou zjednodušenej estetiky retro herných ovládačov s pokročilou sadou funkcií, ktoré sa nachádzajú v moderných gamepadoch, si NEO S razí vlastnú cestu a spája formu a funkciu, aby vytvoril vysoko zberateľský a výkonný kus hardvéru.

NEO S je kompatibilný s konzolou Nintendo Switch, ale vďaka technológii Bluetooth je rovnako dobre použiteľný aj s PC, mobilnými zariadeniami a pri hraní cez Smart TV. NEO S, ktorý je už od pohľadu umeleckým dielom ako funkciami nabitým herným ovládačom, sa uvádza na trh v deviatich rôznych dizajnoch vrátane troch špeciálnych edícií navrhnutých renomovaným umelcom herných ovládačov POPeART.

Na doplnenie výrazného dizajnu je ovládač NEO S vybavený špičkovými funkciami. Podobne ako predchádzajúci model Nitro Deck je NEO S vybavený najmodernejšími páčkami s Hall efektom, ktoré poskytujú presné hranie bez driftu, a nastaviteľnými spúšťačmi s Hall senzorom, ktoré umožňujú hráčom prispôsobiť citlivosť spúšťania podľa individuálnych preferencií.

Na zadnej strane zariadenia NEO S sa nachádza súprava vymeniteľných zadných tlačidiel, ktoré pridávajú ďalšie funkcie a možno ich naprogramovať pre každú hru separátne. Nepáči sa vám pocit z analógov alebo máte strach, že sa časom opotrebujú? Vďaka systému rýchlej výmeny NEO S môžu hráči rýchlo vymeniť vrchné časti analógov za rôzne vzory a farby, čím získajú ďalší rozmer prispôsobenia a odolnosti.

Vďaka vybaveniu interným gyroskopom je NEO S pri použití s kompatibilnými hrami pre Switch plne kompatibilný s pohybovým ovládaním a súčasťou sú aj výkonné, plne nastaviteľné vibrácie, ktoré umožňujú ďalšie ponorenie do kompatibilných hier. NEO S obsahuje režim "No Deadzone", ktorý vypína deadzone analógu pre citlivejšie hranie, a spoločnosť CRKD dokonca zahrnula režim Turbo, ktorý okamžite transformuje akékoľvek tlačidlo na NEO S a pridáva turbo funkčnosť, keď to hráči najviac potrebujú.

Každý dizajn v kolekcii NEO S je plne kompatibilný s aplikáciou CRKD True Collection System, ktorá je k dispozícii v systémoch iOS a Android a umožňuje majiteľom jednoducho zaregistrovať svoj NEO S do kolekcie CRKD. V rozhraní aplikácie môžu hráči odhaliť základné údaje, ako je číslo výrobku a stupeň vzácnosti. Okrem toho budúce aktualizácie umožnia používateľom prispôsobiť si zážitok z hry NEO S úpravou nastavení, okrem iného vrátane prestavenia tlačidiel a nastavenia bodov aktivácie spúšte.

Lee Guinchard, generálny riaditeľ spoločnosti Embracer Freemode, uviedol: "Naše vypustenie ovládača Nitro Deck sa stretlo s prevažne pozitívnou odozvou hernej komunity a sme nadšení, že môžeme ďalej rozvíjať túto značku oznámením ovládača NEO S. Veríme, že NEO S je ideálnym doplnkom k ovládaču Nitro Deck a vyčnieva z množstva priemerných ovládačov, ktoré sú k dispozícii, a predstavuje vysoko zberateľský produkt, ktorý obsahuje celý rad pokročilých funkcií. Tešíme sa na uvedenie modelu NEO S neskôr na jar tohto roka a na ďalší rast značky CRKD ako takej."
NEO S bude k dispozícii v deviatich odlišných dizajnoch:
  • Retro Gold Edition
  • Classic Clear Edition
  • Atomic Red Edition
  • Smaragdovo zelená edícia
  • Orange Zest Edition
  • Elektrická ružová edícia
  • Splatter Edition by POPeART
  • Blossom Edition od POPeART
  • Junkyard Edition od POPeART

  • Bezdrôtový zberateľský ovládač NEO S je možné predobjednať už dnes exkluzívne prostredníctvom CRKD.gg a očakáva sa, že sa hráčom začne dodávať od štvrtého mesiaca 2024.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin