hw
Black Myth: Wukong zdarma k vybraným GeForce RTX řady 40

Black Myth: Wukong zdarma k vybraným GeForce RTX řady 40
23:22, 09.07.2024

Společnost NVIDIA ve spolupráci s Game Science, vývojáři očekávaného akčního RPG z prostředí čínské mytologie Black Myth: Wukong, přináší nový akční bundle. Při koupi GeForce RTX 4090, 4080 SUPER, 4080, 4070 Ti SUPER, 4070 Ti, 4070 SUPER a 4070, stolních PC s nimi, případně notebooků s GPU GeForce RTX 4090, RTX 4080 nebo RTX 4070 u partnerů akce obdrží hráči Steam kopii hry, která vychází 20. srpna.

GPU, stolní počítače a notebooky i prodejní partnery naleznete na stránkách akce. Po zakoupení některého z výše uvedených produktů obdrží zákazníci e-mailem pokyny, jak balíček uplatnit a novinku si přidat na jejich Steam účet.

Upgradem na GeForce RTX řady 40 budou navíc hráči budou na Black Myth: Wukong skvěle připraveni. Hra bude podporovat NVIDIA DLSS i plný ray tracing.

Klik pro zvětšení (Black Myth: Wukong zdarma k vybraným GeForce RTX řady 40)

DLSS 3 ve stále více hrách

Free-to-play RPG Wuthering Waves již od vydání umožnilo navýšit snímkovou frekvenci díky DLSS 2. Nyní přidává také podporu funkcí DLSS 3 Frame Generation a NVIDIA Reflex pro nižší latenci. Stejné technologie jsou dostupné také v novinkách Bears in Space a The Black Pool.

Pokračuje také GeForce léto s RTX se soutěžemi na sociálních sítích. Hráči si mohou připomenout nejlepší okamžiky z historie PC her, ale tématem jsou i očekávané #RTXOn tituly jako právě Black Myth: Wukong, Pax Dei, Star Wars™ Outlaws a další. Pro zapojení do soutěží stačí sledovat příspěvky s hashtagem #GeForceSummer a pak se řídit pokyny. Mezi cenami jsou GPU GeForce RTX řady 40, Sleeper PC sestavy, RTX notebooky, herní monitory s G-Sync, backplaty, stylové klávesy nebo plakáty!


DALŠÍ

CGwillWin