Nové sci-fi hororové dobrodružství Directive 8020 se představuje

Nové sci-fi hororové dobrodružství Directive 8020 se představuje
15:24, 22.08.2024

Společnost Supermassive Games oznámila zcela nové sci-fi hororové dobrodružství „Directive 8020“, novou hru od Dark Pictures pro PC (Steam), PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Od studia, které stojí za hrami Until Dawn a The Quarry, přichází strhující filmový hororový zážitek. Hra Directive 8020 kombinuje intenzivní survival hratelnost s rozvětveným příběhem, v němž se v roli průkopnické astronautky „Young“ představí hollywoodská herečka Lashana Lynch (Bob Marley: One Love, The Woman King).

Hra představuje dramatický krok vpřed v rámci série a nabízí trvalé hrozby v reálném čase, zcela nové herní mechanismy stealth a vylepšené interaktivní filmové scény poháněné enginem Unreal Engine 5.

Země umírá a lidstvu dochází čas. Dvanáct světelných let od domova, Tau Cetif, nabízí malý kousek naděje. Když na planetě ztroskotá koloniální loď Cassiopeia, její posádka si brzy uvědomí, že zdaleka není sama.

Posádka Cassiopeie, pronásledovaná mimozemským organismem schopným napodobovat svou kořist, musí přelstít své pronásledovatele, aby se dostala domů živá. V boji o přežití jsou postaveni před nejtěžší volbu ze všech: aby zachránili sebe, musí riskovat životy všech na Zemi.

Ve vesmíru má smrt mnoho podob.

DALŠÍ

CGwillWin