RPG Bylina se představuje

RPG Bylina se představuje
01:31, 14.10.2024

Jste připraveni bojovat za svou nesmrtelnou duši? To byste měli, protože Far Far Games a Fulqrum Publishing se chystají přenést vás do světa slovanských mýtů a pohádek ve svém zbrusu novém akčním RPG Bylina, které vyjde příští rok na PC, Xbox Series X|S a PlayStation 5!

Vydejte se na epickou výpravu do dalekého království a vyzvěte Koscheie Nesmrtelného, abyste zachránili svou nesmrtelnou duši a stali se skutečným hrdinou v Bylině, akčním RPG s kořeny ve slovanském folklóru a mýtech.Vžijte se do role Falconeta, mladého bogatyra, který se narodil bez hrdinských schopností a kterého se téměř všichni kolem něj straní a podceňují ho. Zdolávejte četné zkoušky, překonávejte nepřekonatelné překážky a staňte se legendárním hrdinou, o němž se budou vyprávět příběhy po celé věky.

Falconet sní o tom, že půjde ve stopách svého otce, bájného bogatyra - ale během zdánlivě jednoduchého úkolu se ocitne v temném a tajemném království, kde ho čeká smrt. Ke svému překvapení je mladý hrdina oživen tajemným duchem, s nímž nyní musí sdílet své tělo. Falconet stojí před třemi nelehkými úkoly: získat zpět vládu nad svou duší, odhalit prastaré tajemství obklopující jeho nového společníka a zachránit svět před hrozící zkázou. Bylina bude dostupná na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S v roce 2025


DALŠÍ

CGwillWin