Právě vychází Super Mario Party Jamboree

Právě vychází Super Mario Party Jamboree
10:10, 17.10.2024

Připravte se na tu největší party se Super Mario Party Jamboree, které vychází pro Nintendo Switch právě dnes! Od běhu přes kolotoče až po minigolf ovládaný pohybem – toto jamboree je doslova přeplněno minihrami. Hned 110 si jich můžete užít v tomto doposud největším Super Mario Party! Sledujte nejnovější trailer ke hře.

22 postav z celého Mushroom Kingdom – více než kdykoliv předtím v Mario Party – je připraveno na jamboree. To se bude odehrávat na celkem 7 deskách v rámci Mario Party režimu, včetně 5 nových desek a dvou starších, které jste si mohli vyzkoušet v předchozích Mario Party titulech. Hráči si mohou vyzkoušet Mario Party režim lokálně s přáteli nebo online s hráči z celého světa. Postavy se čas od času rovněž objeví přímo na deskách jako tzv. Jamboree Buddies. Buďte tak hodní a klidně je pozdravte. Jamboree Buddies pomůžou hráčům nejrůznějšími, a hlavně šikovnými schopnostmi: budou kopírovat předměty ostatních protivníků, přidávat k hodu kostkou či dokonce umožní zakoupit si dvě Stars místo jedné. Vezměte do ruky své Joy-Con ovladače a zahrajte si tři zcela nové režimy založené na pohybu – Paratroopa Flight School, Toad's Item Factory a Rhythm Kitchen. Taktéž můžete soupeřit nebo´se naopak spojit s ostatními hráči z celého světa v sérii Bowser Challenges, které obsahují Koopathlon a Bowser Kaboom Squad.

Odpočiňte si od multiplayerového hraní a zahrajte si sólo v Party-Planner Trek. V tomto režimu se mohou hráči volně pohybovat po pěti deskách a hrát minihry pro co nejlepší party. Sbírejte Mini Stars, dokončujte úkoly a mnoho dalšího. Super Mario Party pro Nintendo Switch vychází právě dnes.


DALŠÍ

CGwillWin