hw
PlayStation 5 dostupné pro nadcházející 2 týdny za zvýhodněnou cenu!

PlayStation 5 dostupné pro nadcházející 2 týdny za zvýhodněnou cenu!
15:44, 26.07.2023

Pakliže stále ještě plánujete pořízení konzole PlayStation 5, máme pro vás skvělý tip. Obdrželi jsme totiž zprávy přímo od Sony, které potenciální zájemce jistě neurazí.

"S potěšením vám oznamujeme, že od 25. července do 7. srpna si hráči mohou zakoupit konzole PlayStation 5 za zvýhodněnou cenu 10 990Kč (předtím 13 390Kč). Rok 2023 je pro PS5 zatím fantastický. Hráči si mohou užívat spousty již vydaných her, včetně Hogwarts Legacy a Final Fantasy XVI, a také zážitků ve virtuální realitě spolu s Horizon Call of the Mountain a Resident Evil Village na PlayStation VR2 – nejnovějším PlayStation headsetu pro virtuální realitu.

Pokračovali jsme také v poskytování neuvěřitelných herních zážitků naší rostoucí PS5 komunitě, včetně služby PlayStation Plus – herního předplatného, které nabízí výhody v čele s obřím katalogem her se stovkami her na výběr. Letos nás čeká ještě více úžasných nových her, v čele s Marvel's Spider-Man 2, Assassin's Creed Mirage a Alan Wake 2."

Důvodů pro zakoupení konzole PlayStation 5 je tak opravdu mnoho a s touto slevovou akcí si ji lze nyní pořídit za nejlepší cenu v historii. Více informací naleznete zde.


DALŠÍ

CGwillWin