SWORD ART ONLINE Fractured Daydream má první DLC

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream má první DLC
02:01, 18.10.2024

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream dostává první DLC, Worlds Beyond 1: A moment in Infinity, které vyšlo dnes. Toto DLC přidává na seznam novou postavu Streu a její obouruční meč, nový scénář a další novinky!

V novém scénáři se Kirito a jeho spojenci vydají do lesa prozkoumat vlny příšer a narazí na Streu, návštěvnici z jiného světa, která tvrdí, že ho již zná. Ačkoli si Kirito na jejich společné chvíle nepamatuje, přesto ho její osobnost neúprosně přitahuje. Ve světě, kde není v dohledu mír, se historie opakuje.

Toto DLC také přidává karetní pozadí a nové zbraně pro ostatní postavy, které mohou v boji získat, a také předměty pro Streu; různé kostýmy, zbraně a razítko.

Worlds Beyond 1: A moment in Infinity lze získat při zakoupení Character Pass Volume 1 nebo zakoupit samostatně.

Ve hře SWORD ART ONLINE Fractured Daydream se po poruše nově nainstalovaného systému Galaxia střetává čas a prostor, čímž vzniká nový náročný svět pro Kirita a ostatní hráče v ALfheim Online. Všichni se ztratí na neprobádaném území, z nepřátel se stanou spojenci, odejité postavy se vrátí a budou se vytvářet nepravděpodobná spojenectví, aby přežili nebezpečí v tomto neuspořádaném světě. SWORD ART ONLINE Fractured Daydream je k dispozici na PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC a Nintendo Switch.


DALŠÍ

CGwillWin